analytik

30 Eylül 2014 Salı

Suna Dumankaya Güzellik Sırları

Değerli cilt bakımı blogu takipçileri, blogumuzda sizlere en güncel ve faydalı bilgiler aktarmaya devam ediyoruz. Bugünkü yazımızda sizlere Suna Dumankaya'dan en çok beğenilen reçeteleri aktarmaya devam edeceğiz. Suna Dumankaya bayanlar tarafından çok sevilen ve takip edilen bir güzellik uzmanıdır. Babaannesinden kendisine geçen doğal reçetelerle medya üzerinden evdeki malzemelerle doğal yollardan güzelleşme sırlarını bayanlarla paylaşıyor. Denenmiş ve nesilden nesle aktarılan bu güzel tarifler kullananlar tarafından büyük beğeni toplamaktadır.

Suna Dumankaya'nın çok beğenilen tariflerinden biri de cilt temizliği için paylaştığı yapımı kolay olan bir temizleme sütüdür. Suna Dumankaya cilt temizliği için salatalık ve sütten oluşan bir temizleme sütünü öneriyor. Gerek yapımı gerekse de malzemeleri açısından kolay ve masrafsız olan bu tarifin yapılışını size kısaca anlatmak istiyoruz.

Suna Dumankaya Güzellik Sırları

Suna Dumankaya'dan Cilt Temizleme Sütü

Gerekli olan malzemeler:

  • 1 tane salatalık
  • 1 su bardağı süt

Yapılışı

Bu tarifte salatalık rendeleri süt ile karıştırılacak daha sonra süzülüp sütlü kısmı kullanılacak. Detayları yapılışına geçelim. Önce salatalıkları rendeden geçirin. Üzerine bir bardak sütü de ekleyip karıştırın. Bu karışımı bir tülbent yardımıyla süzün ve ortaya çıkan sütlü kısmını ayırın. Bu salatalıklı süt günde 2 defa kullanılmalıdır.

Cilt temizleme sütünün uygulanışı:

Hazırladığınız salatalıklı sütü günde iki defa olmak üzere cildinize uygulayacaksınız. Bunun için öncelikle yüzünüzü yıkayın ve temiz bir cildi süt ile silin. Bunu bir temizleme sütü gibi de düşünebilirsiniz. Yüzünüzü bu sütle sildikten sonra tekrar yıkamanız lazım. Ne kadar ferah bir cilt ortaya çıktığının siz de farkına varacaksınız.

Suna Dumankaya güzellik sırları konusunda daha detaylı bilgiyi cilt.net adresinden de edinebilirsiniz. Cilt bakımı blogumuzda Suna Dumankaya'nın en çok beğenilen reçetelerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder