analytik

29 Eylül 2014 Pazartesi

Evde Güzellik Maskeleri

Cildinizin bakımını yaptırmak için cüzdanınızı boşaltmayın. Evde kendi başınıza ve kolay elde edilebilecek malzemeler ile en yararlı cilt maskelerini yapabilir ve çevrenizdeki tanıdıklarınıza, komşularınıza, akrabalarınıza tavsiye edebilirsiniz. Güzel, pürüzsüz ve bakımlı bir cilde sahip olmak için sizlere cilt uzmanlarının tavsiyelerini derlediğimiz güzellik maskeleri reçetelerinden birkaçını paylaşacağız.

ŞEFTALİLİ GÜZELLİK MASKESİ

Şeftalinin kabuklarından elde edilecek cilt maskesi, kuru kalmış ve tahrip olmuş cildinizi eski canlılığına kavuşturacaktır. Bir yemek kaşığı susam yağını şeftalinin kabuklarına sürün, şeftali kabuklarını alnınıza ve yanaklarınıza yapıştırın. Şeftali kabukları yüzünüzdeki kırışıklıkları onarırken sizde yatağınıza uzanın,1 saat boyunca yüzünüzde maske kalsın.Bir saat sonra ılık su ve sabun ile yüzünüzü yıkayın.Gerçekten çok rahatlamış olduğunuzu hissedeceksiniz.


YOĞURTLU GÜZELLİK MASKESİ

Yoğurt maskesi yağlı ve sivilceli yüzler için ideal olan maskedir. Bir kabın içine bir yemek kaşığı yulaf unu, 2 yemek kaşığı yoğurt, bir şeker kaşığı zeytin yağ dökün ve karıştırdıktan sonra yoğurt maskesini; ellerinizin dış tarafına yüzünüze ve boynunuza sürün. Yoğurt maskeniz kuruması için bekleyin. Kuruduktan yarım saat sonra ılık su ile yıkayarak temizleyin. Yoğurt maskesi genellikle yüzdeki izleri, güneş lekelerini geçirmek için cildinize mühim faydaları dokunacak cilt maskeleri arasında en fenomenlerden biridir.

Daha fazla yüz maskeleri için cilt.net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder